De makers van de populaire wachtwoordenmanager 1Password hebben aangekondigd dat er nu een native app beschikbaar is voor Apple Watch. Dat betekent dat de smartwatchapplicatie nu volledig zonder een gekoppelde iPhone kan werken.

1Password voor Apple Watch

1Password is nog altijd één van de meest populaire wachtwoordenmanagers van dit moment. Vandaag is er een update verschenen die interessant is voor mensen met een Apple Watch. De makers hebben namelijk een native applicatie voor dat platform uitgebracht. Dat betekent dat de app voortaan zelfstandig kan werken op het slimme horloge van het bedrijf uit Cupertino. Je hoeft dus niet een iPhone gekoppeld te hebben aan je Apple Watch om alles uit de ervaring te halen. Je dient hiervoor versie 6.5 binnen te halen.

Wanneer de Apple Watch-app is geopend, dan krijgen gebruikers de mogelijkheid om bepaalde wachtwoorden op te slaan op het slimme horloge. Zo kun je bijvoorbeeld alle wachtwoorden uit je lijst Favorieten delen, zodat je zeker weet dat je alle belangrijke wachtwoorden bij de hand hebt. De nieuwe app voor Apple Watch ondersteunt zelfs eenmalige wachtwoorden. De app is gratis te downloaden voor iOS en watchOS. Wil je echter alles uit de app halen, dan dien je daar een maandabonnement voor af te sluiten, die niet heel veel geld kost.