Er is een accessoire voor de Apple Watch die het apparaat kan omtoveren tot een kleine versie van de welbekende Macintosh van Apple. De accessoire is nu al te koop via Amazon en heeft een prijs van ongeveer 14 euro.

Zo tover je de Apple Watch om tot een kleine Macintosh

Op Amazon kun je nu een kleine accessoire vinden voor de Apple Watch waarmee je het polsapparaat omtovert tot een kleine Macintosh. Natuurlijk niet qua functionaliteit, de accessoire is er puur voor de show. Het is een klein omhulsel gemaakt van siliconen waarmee je je Apple-smartwatch veilig kunt opbergen. Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien, is er ook aan details gedacht door de ontwerpers: zo kun je zelfs de opening voor de floppydisks zien (al zullen veel jonge eigenaars van het slimme horloge misschien niet weten wát dat is).

Er is ondersteuning voor de nachtmodus van de Apple Watch, waardoor je de accessoire ook als een soort alarmklok kunt gebruiken. Je kunt er de Series 1 en Series 2 in kwijt, evenals de versie van 38 en 42 millimeter. De accessoire kost 15 dollar en is nu dus te koop bij de grote webwinkel. Omgerekend kom je dan uit op een prijs van 14 euro, exclusief verzendkosten. Je laat de Watch gemakkelijk in het omhulsel glijden en kunt de banden naar achteren vouwen. Maar je kunt die banden er ook af halen, mocht je dat mooier vinden staan.