Acer heeft tijdens de Computex-beurs in Taiwan drie nieuwe fitnesstrackers binnen de Leap-productenserie aangekondigd. Dit zijn de Liquid Lead Active, Liquid Leap Fit en de Liquid Leap Curve, met elk hun eigen doelgroep.

Drie nieuwe Acer Liquid Leap-modellen

Op dinsdagochtend Nederlandse tijd heeft de Chinese fabrikant Acer drie nieuwe Liquid Leap-fitnesstrackers aangekondigd: de Liquid Lead Active, Liquid Leap Fit en de Liquid Leap Curve. Alle drie de modellen beschikken over een touchscreen met een gebruiksvriendelijke interface en zijn in staat je dagelijkse activiteiten overzichtelijk in beeld te brengen. Ook kun je je laten motiveren door de nieuwe wearables: wanneer je een doel instelt, dan krijg je een notificatie wanneer je een doel behaald hebt.

acer-liquid-leap-wearables

De Liquid Leap Active kan worden gezien als het meest basale model van de drie. Deze wearable is bedoeld voor de mensen die casual sporten of af en toe hardlopen, maar wel graag willen weten hoe het ervoor staat met hun prestaties, wanneer ze daadwerkelijk presteren. Je kunt kiezen uit een aantal banden voor de Liquid Leap Active, zodat die altijd bij je outfit past. Ook kan de Active je slaappatroon in beeld brengen, notificaties ontvangen en als afstandbediening dienen voor de muziekspeler op je smartphone, zodat die in je broek kan blijven zitten.

acer-liquid-leap-wearables-2

De Liquid Leap Fit heeft alles wat de Active heeft, maar heeft ook een ingebouwde hartritmemeter. Ook kan het je stressniveau meten en aangeven wanneer je lichaam onder veel druk staat, zodat je het iets rustiger aan gaat doen. Hij is IPX7-gecertificeerd, komt met drie verschillende banden en gaat tot vijf dagen mee op één ontlading. De Liquid Leap Curve is in feite hetzelfde als de Fit, maar dan met een gebogen display en banden van premium materialen. Wanneer de fitnesstrackers naar Nederland toekomen en wat ze kosten, is helaas onbekend.

acer-liquid-leap-wearables-3