Asus heeft in een reactie op Twitter laten weten dat de Asus ZenWatch 2 en 3 in het tweede kwartaal de update naar Android Wear 2.0 krijgen. Het tweede kwartaal begint op 1 april en loopt door tot en met 30 juni.

Asus ZenWatch 2 en 3 ontvangen snel Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem voor smartwatches. Sinds medio februari is de update beschikbaar gesteld door Google, dus is het nu de vraag wanneer de slimme horloges die draaien op Android Wear de update zullen ontvangen. Omdat veel fabrikanten vaak zelf nog even willen sleutelen aan de software, kan het nog even duren voordat de eerder bevestigde lijst met horloges de update zullen ontvangen. Asus heeft nu laten weten wanneer de update naar Asus ZenWatch 2 en 3 zal komen.

De Android Wear 2.0-update zal in het tweede kwartaal van 2017 gaan verschijnen, laat de fabrikant weten via Twitter. Op dat sociale netwerk werd de vraag gesteld wanneer eigenaars van de Asus ZenWatch 2 en Asus ZenWatch 3 de update zouden ontvangen. Een precieze datum is echter nog niet vrijgegeven, dus moeten we daar nog even op wachten. Het tweede kwartaal begint op 1 april en eindigt op 30 juni, dus het kan nog tot drie en een halve maand duren voordat de update verschijnt. Maar dat 'ie eraan komt, is in elk geval zeker.