Google heeft vanavond 17 nieuwe wijzerplaten voor Android Wear smartwatches uitgerold, met totaal verschillende ontwerpen.

Android Wear wijzerplaten

Eigenaren van smartwatches die op Android Wear draaien hebben qua diversiteit niets te klagen: dankzij de actieve community kunnen ze al kiezen uit meer dan duizend verschillende wijzerplaten, van Rolex-kopieën tot het gezicht van Taylor Swift. De kwaliteit van de zelfgemaakte wijzerplaten wisselt echter erg, en velen houden het daarom dan ook bij de officiële wijzerplaten.

Google maakt het die mensen vandaag weer iets gemakkelijker, met een collectie van 17 nieuwe wijzerplaten voor de zomer die je in de Play Store kunt downloaden. De wijzerplaten zijn verrassend kleurrijk en strak, en voor iedereen zit er wel wat tussen: er zijn zowel vrolijke wijzerplaten, zoals Angry Birds en Hello Kitty, maar ook serieuze met een strak ontwerp van bekende namen als Bang & Olufsen en Muji. Op twee na zijn ze allemaal gratis, en je kunt ze op deze speciale Play Store-pagina vinden.

Meer over het smartwatch-platform van Google lees je in ons Android Wear artikel.