Er is een animatie opgedoken van wat mogelijk de tutorial voor de Nokia Moonraker geweest kan zijn. De Moonraker is een geannuleerde smartwatch van Nokia, waar Microsoft de stekker uittrok toen dat bedrijf de Finse smartphonemaker overnam.

Check de animatie van de tutorial van Nokia Moonraker

Nokia had ooit een smartwatch in ontwikkeling. Deze smartwatch, genaamd de Nokia Moonraker, werd geannuleerd toen Microsoft de Finse smartphonemaker had opgekocht. Maar dat betekent in dit geval dat we nooit iets te weten zullen komen over dat slimme horloge, zoals je in onze vorige coverage al kon lezen. Vandaag is er echt wederom informatie over het slimme horloge naar buiten gebracht. De informatie is in de vorm van een gif, een bewegend plaatje, waarin we mogelijk de tutorial van de Moonraker te zien krijgen.

Een tutorial is een afgebakend stuk software waar je bekend raakt met de functies. In de bovenstaande gif zien we hoe je het één en ander instelt op de geannuleerde smartwatch, uiteraard op Windows Phone-software. Je kon een combinatie van het touchscreen en de fysieke knop gebruiken tijdens het navigeren op het slimme horloge, iets wat we nu ook alweer voor lief nemen, dankzij producten als de Samsung Gear S2. Of Microsoft er goed aan heeft gedaan dit horloge te annuleren, zullen we nooit weten - de hardware oogt in elk geval top.