Met deze applicatie van Appfour voor Android Wear kun je niet alleen pdf-bestanden lezen, maar ook andere Google Drive-bestanden inkijken. De app is helaas niet gratis, maar is wel gratis uit te proberen.

Download Documents for Android Wear van Appfour

Mocht je ooit de behoefte hebben gehad op het kleine scherm van je smartwatch documenten te bekijken, zoals een pdf-bestand, dan is daar nu een oplossing voor in de vorm van Documents for Android Wear van ontwikkelaar Appfour. De app is gekoppeld aan je smartphone en Google Drive en stelt je in staat de meest recente bestanden in te kijken. Ook kun je die bestanden full screen weergeven, of dat nu een document, presentatie of spreadsheet is. Maar of dat wat uitmaakt op een scherm van ongeveer 1,3 inch, mag je zelf weten.

Helaas is Documents for Android Wear geen gratis applicatie. Wel kun je de app gratis uitproberen. Wanneer je dat van plan bent, houd er dan rekening mee dat je alleen de eerste pagina van een bestand kunt lezen. Wil je toch echt alles tevoorschijn halen, dan dien je een in-app-aankoop te doen (variërend van 1,51 euro tot en met 15,25 euro per item). Bovendien is het mogelijk om ook deze app van Appfour te integreren met zijn andere applicaties, maar ook dat kost uiteraard geld. Alle apps zijn ook als één pakket te koop in Google Play.