Of de Apple Watch nu een groot succes genoemd mag worden is nog steeds de vraag maar Apple zet in ieder geval nog altijd vol in op het slimme horloge. Vandaag heeft het Amerikaanse bedrijf zeven nieuwe Apple Watch-commercials uitgebracht.

De nieuwe commercials voor de smartwatch van Apple moeten nieuwe potentiële kopers attenderen op de mogelijkheden. Zo zien we onder meer Siri voorbij en diverse apps van derden voorbij komen.

In de eerste spot zien we hoe Siri reageert op contextueel verzoek, wanneer er gevraagd wordt naar muziek uit de jaren tachtig. Siri speelt dan de hit Need You Tonight van INXS af.


In de tweede spot zien we hoe gemakkelijk het is om een notificatie snel weg te vegen wanneer het even niet uitkomt.

In de derde reclame zien we dat de focus gelegd wordt op de banden die je met de Apple Watch Sport en je kledingkeuze kunt combineren.

In deze reclamevideo zien we hoe je in feite twee dingen tegelijkertijd kunt doen met een Apple Watch om je pols.

In de onderstaande video's zien we hoe je de Apple Watch ook kunt gebruiken als een betaalmiddel, dankzij de app Wallet (voorheen Passbook).


Ook de apps die in het teken staan van een gezonde levensstijl krijgen de aandacht in één van de reclames.

Alle advertenties duren slechts vijftien seconden en laten goed zien hoe gemakkelijk een smartwatch in het leven kan zijn. Ben je benieuwd naar de Apple Watch? Lees dan onze recensie van de smartwatch.