Apple heeft deze week watchOS 2.2.1 vrijgegeven voor iedereen met een Apple Watch. De update brengt bugfixes en prestatieverbeteringen met zich mee evenals verbeteringen op het gebied van je online veiligheid.

Download nu watchOS 2.2.1 voor Apple Watch

Apple heeft een update vrijgegeven voor de smartwatch van het bedrijf. Vanaf nu kan iedereen watchOS 2.2.1 downloaden voor de Apple Watch. De extra software weegt ongeveer 30MB en brengt een aantal bugfixes en prestatieverbeteringen met zich mee. Ook is het zo dat er extra verbeteringen op het gebied van online veiligheid zijn doorgevoerd. Omdat we hier met een kleine update te maken hebben, is het zo dat er geen grote nieuwe features zijn toegevoegd. Toch door je er goed aan het slimme horloges te updaten via de iPhone-app.

Voordat je kunt beginnen met updaten, die je ervoor te zorgen dat de iPhone - waar de Watch aan is gekoppeld - met een wifi-netwerk verbonden is. Ook moet de Apple Watch opgeladen worden tijdens het updaten. Je dient tenminste vijftig procent energie over te hebben voordat je het updateproces start. De verwachting is dat we volgende maand een nieuwe versie van het watchOS te zien krijgen, tijdens de WWDC-presentatie van het bedrijf uit Cupertino. Deze nieuwe versie zou dan pas in de herfst worden gelanceerd, voor iedereen.