Apple heeft het handelsmerk 'Night Shift' (de avondmodus van iOS) ook laten vastleggen voor de Apple Watch, de smartwatch van het bedrijf. Mogelijk betekent dit dat het bedrijf voornemens is de avondmodus voor het slimme horloge te introduceren.

Krijgt de Apple Watch zijn eigen 'Night Shift'?

Mogelijk heeft Apple de positieve reactie op 'Night Shift', de avondmodus die is geïntroduceerd in het mobiele besturingssysteem iOS, onderschat, aangezien het bedrijf nu allerlei handelsmerken met betrekking tot die modus heeft laten vastleggen voor een desktop, auto's, een smartwatch en nog veel meer apparaten. De kans is dus aanwezig dat Apple voornemens is die modus voor andere apparaten te introduceren, maar het kan ook zomaar zijn dat de populaire producent de merken laat vastleggen zodat niemand anders ermee aan de haal gaat.

In het merk wordt 'Night Shift' beschreven als 'computersoftware voor het beheren van schermen van mobiele apparaten en computers'. Helaas heeft Apple momenteel geen plannen bekendgemaakt over een eventuele avondmodus voor de Apple Watch, de smartwatch van het bedrijf. Ook watchOS 3.0, het besturingssysteem dat onlangs werd aangekondigd, lijkt die modus niet te krijgen. Het wachten is nu dus op een officiële aankondiging van 'Night Shift' voor het slimme horloge. Apple heeft niet gereageerd op het nieuws.