Apple heeft meer mensen aangenomen voor het interne gezondheidsteam. De gedachte is dat deze mensen helpen met de ontwikkeling van de Watch 2.  Deze mensen hebben een biomedische of technische achtergrond.

Apple Watch 2-voorbereidingen in volle gang

Apple zou naar verluidt meer mensen hebben aangenomen voor de ontwikkeling van de Apple Watch 2. Dit slimme horloge moet een nog betere versie van de eerste Watch worden en meer opties gaan aanbieden ten aanzien van fitness, volgens de geruchten. Ook moet de smartwatch dunner worden en zou het een camera krijgen, maar dat is volgens de geruchtenmolen die sinds de lancering van de eerste Watch niet meer heeft stilgestaan. De tweede Watch zou al in maart van dit jaar moeten worden aangekondigd.

De mensen om wie dit bericht gaan, hebben technische of biomedische wetenschappen. Zo wordt Anne Shelchuk genoemd, een vrouw die eerst werkte bij een bedrijf dat werkt aan echografiesoftware, Craig Slyfield, die heeft gewerkt aan onderzoeken over het meten en visualiseren van de botten van het menselijk lichaam in 3D, en Nathan Clark, een biomedische ingenieur die een patent in handen heeft voor het scheiden van cellen. Wat deze mensen voor invloed gaan hebben op de Apple Watch 2, is momenteel nog niet duidelijk.