Apple is in de afgelopen periode druk bezig geweest met het creëren van nieuwe reclames om de Apple Watch onder de aandacht te brengen. Om de commercials extra aantrekkelijk te maken, heeft het bedrijf de keuze gemaakt om zaken te doen met een aantal celebrity's. Zo zien we muzikant Jon Batiste, rockzanger Alice Cooper, zanger en acteur Nick Jonas en actrice Chloë Sevingy verschijnen in de nieuwste reclame.

De fitness-spotjes voor de Apple Watch

Ieder spotje duurt vijftien seconden en met de spotjes heeft Apple geprobeerd om een app of kenmerk uit te lichten. Ieder spotje duurt vijftien seconden en met de spotjes heeft Apple geprobeerd om een app of kenmerk extra aandacht te geven. Vier van de filmpjes geven aandacht aan de fitnessfuncties op de Apple Watch. Zo is Alice Cooper te zien in de reclame Golf, zien we een drietal vrouwen roeien in de reclame 'Row', nemen twee vrouwen het tegen elkaar op in de commercial 'Climb' en verschijnt Nick Jonas in 'Chase'.

Golf

Row

Climb

Chase

De overige functies voor de Apple Watch belicht

Niet alleen de fitnessfuncties zijn natuurlijk uiterst handig op de Apple Watch, ook de overige functies kunnen ons erg verblijden. Zo zien we een filmpje dat 'Swap' heet waarin we zien hoe makkelijk het is om een horlogebandje te verwisselen en 'Find' waarmee binnen no-time een iPhone wordt teruggevonden. Rest nog een spotje over 'Rain' van de app Dark Sky, die in Nederland niet verkrijgbaar is en 'Surprise'.

Swap

Find

Rain

Surprise