Apple was de afgelopen weken aanwezig op een flink aantal exclusieve beurzen, waar opeens nieuwe speciale Apple Watch Sport horlogebandjes opdoken.

Nieuwe Apple Watch horlogebandjes

Apple is de afgelopen weken druk bezig geweest om overal haar Apple Watch te promoten. Normaliter promoten de producten van Apple zichzelf wel alleen al doordat ze door Apple gemaakt zijn, maar de Apple Watch is een nieuwe stap in een nieuwe markt. Als we naar de pre-orders kijken hoeft Apple zich nergens zorgen over te maken, maar toch was de gigant aanwezig op verschillende beurzen, zoals horlogebeurs Baselworld.

De voorkeur lijkt uit te gaan naar exclusieve aangelegenheden en beurzen, zoals de Salone Del Mobile Design in Milaan. Het is duidelijk wat voor imago Apple haar product mee wil geven, en waarom ook niet? Er waren allerlei topmensen van Apple aanwezig in Milaan, en zelfs Jony Ive was aanwezig, de onderwerper van onder andere de Apple Watch en de iPhone. Hij was de afgelopen dagen druk bezig met de lokale beroemdheden te laten zien waarom ze de Apple Watch moeten hebben, en die pogingen lijken succesvol: meerdere celebrities liepen opeens met Apple Watches rond.

Maar wat nou echt interessant is, zijn de speciale horlogebandjes die er opeens opdoken, voor de Apple Watch Sport. Gisteren verscheen er op social media opeens een Apple Watch Sport met een rood horlogebandje, een kleur die op het moment van schrijven nog niet te bestellen is. Nu blijkt dus dat apple naast de standaard horlogebandjes ook nog met een exclusieve collectie horlogebandjes komt, speciaal voor de Apple Watch Sport. Dus het goedkoopste model kun je alsnog lekker duur maken, als dat al niet het geval was.

De officiële bandjes kosten op dit moment €59, en de nieuwe bandjes gaan ongetwijfeld wat meer kosten. Het is niet geheel verbazingwekkend dat er al honderden Chinese fabrikanten druk bezig zijn met namaakbandjes, die ongetwijfeld een stuk minder gaan kosten.