Apple heeft zes nieuwe Apple Watch-modellen geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission (EEC). Mogelijk zijn deze modellen bedoeld voor 2018. Eerder lekten er al andere apparaten via de EEC, dus de kans is groot dat het nieuws afkomstig uit deze organisatie wederom gaat kloppen.

Zes nieuwe Apple Watch-modellen

Er zijn zes nieuwe Apple Watch-modellen ontdekt, door Consomac. De modellen zijn te zien bij de Eurasian Economic Commission (EEC), waar al eerder Apple-producten naar voren kwamen voordat ze werden aangekondigd. Mogelijk gaat het hier om de Series 4-lijn die Apple waarschijnlijk eind september gaan aankondigen tijdens het jaarlijkse evenement waar ook de nieuwe iPhone wordt gepresenteerd. Er komen dus zes modellen aan en alle zes draaien ze op watchOS 5. De modelnummers zijn A1977, A1978, A1975, A1976, A2007 en A2008.

Helaas is het zo dat er verder geen informatie over de zes Apple Watch-modellen wordt gegeven. Zo weten we dus helaas nog niets over specificaties en nieuwe softwarefuncties. De zes modellen kunnen verder worden opgedeeld in drie versies met elk twee varianten (versies met alleen wifi, voor bijvoorbeeld in Nederland, en versies met ondersteuning voor mobiele netwerken). Ook de Series 3-smartwatches hebben drie modellen met elk twee varianten, dus zoals het er nu naar uitziet lijkt Apple dezelfde strategie te gaan hanteren.