De Apple Watch 2, de opvolger van de huidige Apple Watch, zou in de herfst van 2016 moeten verschijnen, als we de nieuwste geruchten mogen geloven. Op dit moment zou Apple al een 'conservatieve' bestelling hebben geplaatst voor onderdelen bij zijn leveranciers.

Apple Watch 2: herfst 2016?

Als we de geruchten mogen geloven, dan is Apple voornemens de Apple Watch 2 in september of oktober te presenteren. Dat meldt althans de website DigiTimes, die bronnen vanuit de bevoorradingsketen citeert. Die bronnen melden dat Apple momenteel 'conservatieve' (of beter gezegd: terughoudende) bestellingen heeft geplaatst voor onderdelen van de aankomende Apple Watch-opvolger, terwijl de releasedatum dus echt dichterbij komt. Terwijl eerder, door dezelfde site, werd geclaimed dat de bestellingen hoger waren.

Er is dus momenteel geen duidelijk beeld van wat we van de Apple Watch 2 mogen verwachten. Met tegenstrijdige berichten vanuit dezelfde bronnen kun je ook niet zoveel; denkt Apple zelf nou wel of niet dat de tweede Apple Watch een succes zal zijn? Of hebben die kleinere bestellingen te maken met het idee een kunstmatig tekort te creëren? Het zou in elk geval geen gek idee zijn wanneer Apple de nieuwe Apple Watch in september of oktober presenteert - tegen die tijd worden vaak ook de nieuwe iPhones en iPads aangekondigd.