apple-watch-apps

Apple zou op dit moment een nieuw evenement aan het voorbereiden zijn, waar het bedrijf de Apple Watch 2 zou moeten gaan aankondigen. De opvolger van de eerste smartwatch van Apple zou dan in april op de markt worden uitgebracht, een jaar na zijn release.

Gerucht: Apple Watch 2 komt in april uit

Naar verluidt zou Apple voornemens zijn de Apple Watch 2 in maart te willen presenteren en aankondigen, zodat de opvolger van de eerste smartwatch van het bedrijf in april op de markt zou kunnen worden uitgebracht - een jaar nadat de Apple Watch werd gelanceerd. De geruchten claimen dat Apple al begonnen was aan de ontwikkeling van dit polsapparaat voordat de eerste Watch werd uitgebracht. De Apple Watch 2 zou een camera, de mogelijkheid om je slaap in kaart te brengen en betere gezondheidssensoren krijgen.

Maar tot op heden blijft het gissen of die onderdelen ook daadwerkelijk aan de Apple Watch 2 (bij gebrek aan een betere naam) worden toegevoegd. Onlangs heeft Apple nog wat nieuwe dingen beschikbaar gesteld voor de eerste Apple Watch. Zo zijn er nieuwe bandjes beschikbaar, heeft de Watch nieuwe functies gekregen dankzij een software-update en is de smartwatch in meerdere kleuren verkrijgbaar. Op dinsdagavond (Nederlandse tijd) lanceerde Apple ook watchOS 2.1, de nieuwste versie van het besturingssysteem van het horloge.