Eerder deed het gerucht de ronde dat de Apple Watch 2 in maart gepresenteerd zou worden, maar dat zou nu niet het geval zijn, aldus een ander gerucht. In plaats daarvan zou Apple mogelijk de tijd nemen om nieuwe accessoires te introduceren.

Gerucht: geen Apple Watch 2 in maart

Eerder deed zich het gerucht de ronde dat Apple in maart tijdens een presentatie de Apple Watch 2 zou presenteren: een jaar nadat de eerste smartwatch van het bedrijf was aangekondigd. Maar nu is er een nieuw gerucht opgedoken waaruit op te maken is dat Apple niet de nieuwe Apple Watch-smartwatch zal aankondigen. In plaats daarvan zou Apple de tijd willen nemen om nieuwe accessoires en partnerships te introduceren - maar een Apple Watch 2 met nieuwe hardware zoals een ingebouwde camera zit er niet in.

Journalisten en bloggers die contacten hebben binnen de leveranciersketen hebben hetzelfde idee, omdat geen van die leveranciers aangeven grote bestellingen te hebben op dit moment. Als Apple inderdaad de nieuwe Apple Watch zou aankondigen, dan zou het product al enkele maanden in productie moeten zijn. Meestal wanneer Apple een nieuw product aankondigt, dan kunnen consumenten binnen enkele weken dat apparaat ook echt bestellen. En er is niets dat momenteel wijst op de mogelijke productie van de Apple Watch 2.