Vanaf vandaag kan je de handleiding van de Apple Watch bekijken en downloaden. De handleiding staat vol met nuttige en uitgebreide beschrijvingen van alle functies van Apple's horloge, inclusief afbeeldingen.

Apple Watch handleiding

We zullen het in Nederland voorlopig nog even zonder de Apple Watch moeten doen, ook al doen er geruchten de rondte dat we 8 mei ook van Apple's horloge mogen gaan genieten. Als je nu al niet kan wachten kan je alvast de digitale versie van de Apple Watch handleiding downloaden, die vanaf vandaag beschikbaar is op de website van Apple.

In de handleiding vind je uitgebreide beschrijvingen van alle functies van de smartwatch, met handige stappen en hulp. Denk aan het instellen van je notificaties, je Apple Watch verbinden met je iPhone,  of simpelweg het uitzetten van je scherm. De meeste teksten zullen je niet verbazen, gezien we het meeste nu al wel weten nu veel journalisten al uitgebreid de Apple Watch hebben kunnen testen.

Toch is het wel interessant om aan de hand van de scherpe screenshots te bekijken hoe bepaalde handelingen nu echt werken, in plaats van de woorden van een journalist te moeten geloven. De handleiding is volledig interactief, dus je kan op je telefoon of computer door de pagina's bladeren, en bijvoorbeeld feedback geven of je de informatie goed en zinvol vond. Via deze link kan je de handleiding bekijken, helaas voorlopig alleen in het Engels.