De Apple Watch krijgt binnenkort een draadloos oplaaddock. De smartwatch kan op twee manieren op het cirkelvormige dock worden geplaatst.

Magnetisch dock Apple Watch

De ontdekking van het dock komt voor rekening van de Franse site iGeneration. Deze site meldt dat het dock voor de Apple Watch 'magnetic charging dock'  wordt genoemd. Die naam is ook op de plaatjes te zien.

apple watch dock

Nachtstand

Op de plaatjes is ook te zien dat de Apple Watch er op twee manieren op kan worden gezet. Het horloge kan plat worden neergelegd, met het horloge in het midden van de cirkel. Maar ook kan de Apple Watch op zijn kant worden gezet, met de band dicht zodat het niet omvalt. Ook dan is het dock in staat om de smartwatch op te laden. Deze stand is handig voor wie de Apple Watch als een soort klokradio wil gebruiken op het nachtkastje. De zogeheten nachtstand.

89 euro

De dock wordt geleverd met een lightningkabel die de Apple Watch via het dock oplaadt, maar er is geen USB power adapter bijgeleverd. De prijs van het dock zou 89 euro bedragen.

Het is nog niet bekend wanneer dit dock in de winkels komt, maar gezien de foto's kan het niet lang meer duren. Het product lijkt volledig klaar voor de verkoop.