Uit nieuwe geruchten blijkt dat Apple voornemens is om medio maart nieuwe bandjes en software (watchOS 2.2) te lanceren voor de Apple Watch. Daarnaast zou het bedrijf uit Cupertino ook de opvolger van Watch in september willen gaan aankondigen.

Gerucht: nieuwe Apple Watch in september?

In maart zou Apple voornemens zijn om meer bandjes en nieuwe software (watchOS 2.2) voor de Apple Watch te gaan lanceren. De aankondiging zou vergelijkbaar zijn met wat we in september zagen: het slimme horloge kreeg toen ook al meerdere nieuwe bandjes en nieuwe kleuren voor bestaande varianten. De nieuwe bandjes zouden ook van compleet andere materialen gemaakt worden. Van welke materialen precies en wie die banden zou moeten gaan ontwerpen en fabriceren, is op moment van schrijven nog helaas onduidelijk.

Wat ook nog niet geheel duidelijk is, is de release van de volgende Apple Watch. Volgens de geruchtenmolen komt de opvolger in september van dit jaar uit (onduidelijk is dan weer wel of dit een wereldwijde release of eentje in fases is). Tegen die tijd zal er ongetwijfeld ook wederom een nieuwe versie van het watchOS verkrijgbaar zijn. De aankomende versie, watchOS 2.2, zal nieuwe functies toevoegen waar Watch-eigenaars mogelijk op zitten te wachten, zoals de mogelijkheid om meerdere Apple Watches te koppelen aan één iPhone.