Apple heeft een aantal nieuwe bandjes aangekondigd voor de Apple Watch. De bandjes zijn nu al te bestellen bij de online Apple-winkel. Daarnaast heeft het bedrijf uit Cupertino laten weten dat de Nike-bandjes voortaan ook los worden verkocht.

Meer bandjes voor de Apple Watch

Deze lente verschijnen er een aantal nieuwe bandjes voor de Apple Watch. Het gaat om drie nieuwe kleuren voor de Sport-band, zes nieuwe kleuren voor de nylonband en drie nieuwe kleuren voor de band met een klassieke gesp. Voor de Sport-banden gaat het om de kleuren cameliarood, kiezelgrijs en azuurblauw, die allemaal 59 euro per stuk kosten. De nylonbandjes zijn nu verkrijgbaar in de kleuren oranje (met blauw en lichtblauw), bessenrood, rood (met geel), stuifmeelgeel, tahoe-blauw en middernachtblauw. Ook deze bandjes kosten 59 euro.

Voor de laatste groep geldt dat we de kleuren bessenrood, taupe en middernachtblauw mogen verwachten. Deze nieuwe banden kosten 159 euro per stuk. Daarnaast heeft Apple laten weten dat de Nike-banden voortaan ook als losse accessoire worden verkocht. Voorheen moest je daarvoor de speciale Nike+-editie van de Apple Watch kopen. Ook deze losse banden kosten 59 euro per stuk. Alle nieuwe producten zijn nu al te vinden in de online Apple-winkel en zullen binnenkort, vanaf 25 maart, ook in enkele reguliere Apple-winkels liggen.

Lees ook alles dat je moet weten over de Apple Watch Series 2.