Op het evenement van Apple op 21 maart heeft Apple naast de nieuwe iPhone SE en iPad Pro ook een update over de Apple Watch aangekondigd. Er is geen compleet nieuwe versie van de Apple Watch onthuld, maar wel nieuwe bandjes en een prijsverlaging. Zo wil Apple de Watch aantrekkelijk houden.

Spring line-up

Apple blijft benadrukken dat de Watch hun meest persoonlijke device ooit gemaakt is. De aankondiging van vier nieuwe bandjes is hier weer een bevestiging van. Er is de geweven nylon band, die in totaal vier lagen telt. Het bandje komt in verschillende kleuren, waaronder roze, blauw, oranje en zwart.

apple watch bandjes

Er is ook een zwarte Milaanse loop band aangekondigd, iets waar veel mensen om vragen. Daarnaast zijn er een nieuwe gele sportband, een turquoise en een roze band aangekondigd. Apple noemt deze nieuwe bandjes hun “Spring line-up.” Een europrijs van de nieuwe bandjes is nog niet bekend gemaakt, maar ze worden snel in de Apple Store verwacht.

Prijsverlaging Apple Watch

De Apple Watch is de meest verkochte smartwatch van dit moment. Voor Apple is het belangrijk dat het in de leiding blijft, en in verwachting van de nieuwe Watch 2 heeft Apple de prijs verlaagd van de Watch. Vanaf $300 kan je de Apple Watch Sport nu kopen, dit was $350. In Nederland was de vanafprijs voor de verlaging €420, waardoor een vanafprijs van €370 waarschijnlijk lijkt in Europa.

prijsverlaging apple watch

Check vooral voor de andere nieuwtjes Tabletsmagazine om up-to-date te blijven met al het andere nieuws van het Apple evenement, met onder andere de nieuwste iPad Pro.