Gebruikers van de Apple Watch Series 3 klagen over het feit dat hun smartwatch vastloopt wanneer ze Siri om het weerbericht vragen. Het slimme horloge loopt niet vast wanneer je over het weerbericht van de komende dagen begint.


Vraag je Apple Watch niet om het weerbericht

Veel gebruikers van een Apple Watch Series 3 hebben op verschillende fora geklaagd over het feit dat het apparaat vastloopt wanneer ze naar het weerbericht van de dag hebben gevraagd aan stemassistent Siri. Maar wanneer ze naar het weerbericht voor de komende dagen vragen, dan werkt het horloge gewoon zoals het zou moeten werken. Deze bug lijkt alleen voor Noord-Amerika en Europa te bestaan. Dat is niet zo vreemd als je je bedenkt dat dit probleem iets te maken kan hebben met het concept van zomer- en wintertijd.

Reddit-gebruikers denken dat het probleem daarmee te maken heeft. Wanneer je om de tijd vraagt in een gebied waar ze geen gebruikmaken van dit concept, dan is er niets aan de hand, namelijk. In de afgelopen jaren leek dit probleem echter niet te bestaan. Apple heeft niet gereageerd op het probleem, maar lijkt het inmiddels wel te hebben opgelost. Verschillende mensen melden later dat het probleem zich niet meer voordeed, terwijl ze er eerder wel last van hadden. Mocht je dit probleem herkennen, dan weet je nu mogelijk waardoor het kwam.