Over de volgende Apple Watch, Series 3, wordt gezegd dat het apparaat andere schermtechnologie aan boord krijgt. Ook zou de nieuwe smartwatch van Apple later dit jaar worden uitgebracht, aldus geruchtenmakers.

Apple Watch Series 3 verschijnt later dit jaar - gerucht

De website DigiTimes meldt, op basis van anonieme bronnen vanuit de bevoorradingsindustrie, dat de Apple Watch Series 3 wordt voorzien van nieuwe schermtechnologie. De reden dat Apple zou overstappen naar een nieuwe technologie, heeft volgens die bronnen te maken met het idee dat de huidige leverancier van de schermen niet genoeg schermen kan blijven produceren op dit moment. Daarom zou Apple ook naar andere bedrijven kijken, die dus ook andere mogelijkheden op het gebied van schermtechnologie zouden kunnen aanbieden.

In plaats van twee lagen glas, zou de Apple Watch Series 3 één laag gaan krijgen. Daarnaast melden de bronnen dat de nieuwe Apple Watch in de tweede helft van 2017 al zouden worden verscheept. Echter, de tweede helft is natuurlijk zes maanden lang, dus weten we nog steeds niet echt wanneer we de nieuwe Watch van Apple zouden kunnen verwachten. Dat er aan het einde van het jaar een nieuwe Apple Watch zou kunnen verschijnen is een mogelijkheid, maar precies weten wanneer dat gebeurt is weer een tweede. Apple heeft niet gereageerd op het gerucht.

Lees ook alles dat je moet weten over de Apple Watch Series 2.