Als we de geruchten mogen geloven dan nadert de Apple Watch Series 3 de laatste fase van de testperiode, ruim op tijd voor de lancering die waarschijnlijk aan het einde van dit jaar zal plaatsvinden. Apple heeft dit bericht helaas niet bevestigd.

Apple Watch Series 3 aanstaande - gerucht

Quanta Computer, een integraal onderdeel van de bevoorradingsketen van Apple-producten als de MacBook en Apple Watch, schijnt binnenkort de productie van de Apple Watch Series 3 op te schroeven, schrijft het Chinese Economic Daily. Dat mag ook wel, aangezien eerdere geruchten erop wijzen dat de Series 3 aan het einde van dit jaar moet worden gelanceerd, dus, zo schrijft de website, is de fabrikant aanbeland in de laatste testperiode voordat alle remmen los kunnen. Apple heeft dit bericht (uiteraard) niet bevestigd.

De Apple Watch Series 3 zou in verschillende versies verkrijgbaar zijn. Zo komen er modellen aan met formaten van 38 millimeter en 42 millimeter, evenals een versie die gekoppeld kan worden aan een 4G-netwerk en eentje die dat niet kan. De versie die gekoppeld kan worden aan een 4G-netwerk zou dus zonder iPhone moeten kunnen functioneren. Mogelijk zal Apple de Series 3-smartwatch onthullen samen met de iPhone 7S, iPhone 7S Plus en de iPhone 8. Dit gebeurt waarschijnlijk ergens volgende maand, in september.