Als we de geruchten mogen geloven dan zal Apple de Apple Watch Series 3 in het derde kwartaal van 2017 gaan uitbrengen. Het ziet er dus naar uit dat Apple elke twaalf maanden een nieuw model op de markt wil uitbrengen.

Apple Watch Series 3: Q3 2017 - gerucht

Apple werkt samen met fabrikant Quanta Computer voor het produceren en fabriceren van de eerste en de tweede Apple Watch. En nu is de verwachting dat Apple wederom de handen ineen slaat met dit bedrijf voor de productie van de derde Apple Watch, de Apple Watch Series 3. Dit gerucht is gebaseerd op het idee dat Quanta een sterk tweede helft van het jaar gaat genieten, aangezien er altijd veel vraag naar de producten van Apple is en het bedrijf er dus zeker van is dat er voorlopig geld blijft binnenstromen.

Het gerucht wordt ook gekoppeld aan de release van de aankomende iPhone (of iPhones, waarschijnlijk worden het er drie) die Apple gepland heeft staan. Samen met de iPhone 8 (een gloednieuwe versie van de smartphone), zou Apple ook een gloednieuwe versie van de Apple Watch willen uitbrengen. Mogelijk eentje die bij het design van de nieuwe smartphone past. De iPhone 8 verschijnt in het derde kwartaal van 2017, zoals het er nu naar uitziet, dus is de verwachting van menig analist dat we dan ook de Series 3 te zien krijgen.