Apple heeft bekendgemaakt dat de Apple Nike+ Watch vanaf 28 oktober 2016 verkrijgbaar is wereldwijd en ook in Nederland. Wanneer de smartwatch eind deze maand beschikbaar is, kun je kiezen uit vier verschillende varianten.

Nike+ Watch eind oktober te koop

Apple heeft stilletjes aan de website van de Apple Watch Series 2 van een update voorzien. En dat terwijl die update toch behoorlijk groot nieuws met zich meebrengt. De smartwatch, gemaakt in samenwerking met het sportmerk Nike, is bedoeld voor renners en heeft de naam Nike+ Watch meegekregen. Het pakket bevat enkele speciale bandjes, die beter kunnen ademen, en wijzerplaten en complicaties, die allemaal betrekking hebben op het merk Nike. Het slimme horloge is eind deze maand in vier varianten verkrijgbaar bij Apple.

apple-nike-watch-varianten

Het slimme horloge is ook voorzien van zijn eigen renclub, wat Nike de Nike+ Run Club genoemd heeft. Het is een sociale ruimte waar je onder meer met je vrienden kunt rennen, samen of op aparte momenten. Uiteindelijk gaat het erom dat je het beste uit jezelf haalt, dat is de boodschap van Apple, Nike en de Nike+ Run Club. De vier verschillende kun je hierboven zien staan: het zijn de kleuren zwart/groen, zwart/grijs, wit/groen en grijs/wit. De prijzen voor de Nike+ Watch zijn dezelfde als die van de reguliere Apple Watch Series 2.