Armani Exchange heeft haar eerste hybride horloge aangekondigd, genaamd de AX Connected. Het omhulsel geeft het een solide uiterlijk mee en is gemaakt van siliconen. De slimme horloge zal straks verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren, namelijk wit, zwart, blauw en zwart met oranje.

Hybirde horloge van Armani Exchange

Tijdens de CES in Las Vegas heeft de volgende partner van Fossil een eigen hybride horloge aangekondigd. Het is de AX Connected, van Armani Exchange. Het is de eerste wearable van de Fossil Group met een siliconen omhulsel, wat hem een stevige casing mee moet geven. De AX Connected is straks verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw, wit en zwart met oranje. Qua functies mag je ongeveer hetzelfde verwachten als met de andere Fossil-producten. Zo is er een lichte vorm van fitnesstracking aanwezig in het apparaat.

Ook kan de minder slimme smartwatch notificaties doorsturen vanaf je smartphone, selfies maken en je de muziek laten bedienen. Verder is er nog een extra dial aanwezig onder de wijzers, waarmee je bijvoorbeeld het alarm kunt instellen, samen met de drie aanwezige knoppen. Ook kun je zien hoe ver je al bent met je activiteitendoel op deze sub-dial. Verder is de AX Connected waterdicht, kun je er mee zwemmen en moet de accu een half jaar meegaan. Dit slimme horloge moet vanaf februari verkrijgbaar zijn, maar de prijs is nu nog niet bekend.