Asus helpt je graag bij de vraag of je een Apple Watch Edition moet kopen; je weet wel, die gouden Apple Watch van 10000 dollar. Check het bericht na de break voor de grappig bedoelde infographic.

Asus schiet op Apple Watch Edition via Twitter

Asus heeft laten weten wat het bedrijf van de Apple Watch Edition vindt: een ronduit belachelijke wearable. Het Aziatische bedrijf heeft zelfs de moeite genomen een grappig bedoelde infographic op Twitter te plaatsen, waarmee het potentiële Apple Watch Edition-kopers mee wil helpen. Door het beantwoorden van een paar simpele vragen (wel eerlijk doen he!), kom je er achter of die gouden smartwatch straks iets voor jou is. Check het plaatje hieronder. Oh, in plaats van een Asus ZenWatch, kun je natuurlijk ook gewoon iets anders kopen.

asus-infographic

De Apple Watch Edition is zo'n beetje één van de duurste, maar niet de duurste, wearables van dit moment. Voor de basis van die gouden Apple-horloge betaal je 10000 dollar. Wil je daarnaast ook meteen gewoon de duurste armband voor de smartwatch, dan kun je er nog eens 7000 dollar tegenaan gooien. Het resultaat? Volgens het internet? Een peperdure smartwatch, met een peperdure band, waar je over het algemeen minder mee kunt doen dan concurrerende smartwatches van dit moment. Maar ach, hij is van Apple, dus het verkoopt wel.

Op maandagavond kondigde Apple de de Apple Watch aan. De Apple Watch is een smartwatch van Apple, die je kunt koppelen aan je iPhone. Het onlangs vrijgegeven iOS 8.2 bereidt je iPhone alvast voor op de lancering van het slimme horloge, wanneer die eind april in een aantal landen, waaronder Duitsland en Groot-Brittannië, uitkomt. Verder kwam dinsdag naar buiten dat de Apple Watch niet helemaal waterdicht is en dat Apple het afraadt het horloge onder water te dompelen. Onduidelijk is wanneer de Watch naar Nederland komt.