Aangezien de Asus ZenWatch 2 binnenkort op de markt verschijnt, vindt Asus het wel tijd dat de ZenWatch Manager een flinke update verdient. Je kunt de update nu downloaden voor Android, voor iOS bestaat er helaas geen versie.

Download de vernieuwde Asus ZenWatch Manager

Omdat de Asus ZenWatch 2 binnenkort gelanceerd wordt is het tijd dat de Android-app, die je kunt gebruiken in combinatie met het slimme horloge, van een update voorzien wordt. Ondanks het feit dat Android Wear en iOS tegenwoordig prima samengaan, is de app nu beschikbaar voor het platform van Apple. De update brengt het versienummer naar nummer 2.0 en verandert de app in z'n geheel. Eén van de meest prominente features is dat de applicatie in totaal vijftig wijzerplaten voor de smartwatch huisvest.

Ook hoef je nu niet meer een lange lijst met wijzerplaten te doorzoeken naar de perfecte plaat voor jou. In plaats daarvan zijn de watch faces nu onderverdeelt in categorieën en zie je aan de bovenkant van de app de wijzerplaat in kwestie. Daarnaast is de app in staat wijzerplaten aan te bevelen, kan het de widgets op het scherm anders indelen op basis van de watch face en de hoeveelheid widgets die je wil (sommige kunnen er meer dan drie aan) en zijn de widgets nu ook vaak interactief, waardoor je snel meer info kunt opvragen.

Mocht je de update nog niet tegenkomen in Google Play, download dan hier het APK-bestand.