Samsung heeft een korte video online geplaatst waarin het bedrijf laat zien hoe snel je een horlogeband kunt vervangen op de Gear S2. Mocht je nog ergens een oud horloge hebben liggen met een 20 mm-band, dan kun je die ook gebruiken voor deze smartwatch.

Gebruik je oude horlogeband voor de Samsung Gear s2

De Samsung Gear S2 is vanaf 30 oktober te koop in Nederland en al eerder in andere delen van de wereld, dus wil Samsung het slimme horloge onder de aandacht brengen van de consument. Dat doet het bedrijf met enkele video's, waarvan we vandaag een nieuwe hebben ontvangen. In de onderstaande video zien we hoe simpel het is om het horlogebandje van deze smartwatch te vervangen met een band die je misschien al thuis hebt liggen of voor een paar euro op de kop kunt tikken op de wekelijkse markt op het grote plein.

Let echter wel op wanneer je van plan bent een Samsung Gear S2 aan te schaffen: je kunt alleen het bandje vervangen op het Classic-model, die 399 euro gaat kosten. Het gewone model, vanaf 349 euro, is niet in staat elke 20 mm-band te gebruiken als nieuwe horlogeband. Als de Gear S2 eind deze maand in de winkels ligt, dan is die verkrijgbaar in twee kleuren Dark Grey, met en een donkergrijze band, en in de kleur Silver, met een witte band. Twijfel je nog over deze smartwatch? Lees dan onze hands-on met het polsapparaat.