Sony heeft tijdens zijn E3-presentatie Batman: Arkham VR aangekondigd. Dit wordt een exclusieve titel voor de PlayStation VR, de vr-bril van het bedrijf. In het spel heb je het masker van de gevreesde vleermuisman op en probeer je de straten van Gotham schoon te vegen.

Batman: Arkham VR voor PlayStation VR

Tijdens de E3-presentatie van Sony heeft het bedrijf Batman: Arkham VR uit de doeken gedaan. Dit wordt een exclusieve game voor PlayStation VR, die vanaf 13 oktober te koop is in Europa. In deze titel kruip je achter het masker van de gevreesde vleermuisman, terwijl je de straten van Gotham, de fictieve stad van de superheld, probeert schoon te vegen. Er is al wel een teaser trailer uitgebracht, die je hieronder kunt bekijken, maar die geeft helaas niets weg over het verhaal, de gameplay of de personage. Wel zet het een mooie toon neer.

Batman: Arkham VR wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios. Dat is ook de studio die verantwoordelijk is voor de games Arkham Asylum, Arkham City en het vorig jaar uitgebrachte Arkham Knight. Rocksteady Studios heeft al wel wat meer over de game naar buiten gebracht. In Arkham VR krijg je ook toegang tot het arsenaal gadgets van de superheld, waardoor je je straks echt als de vleermuisman moet voelen. De bedoeling is dat het spel in oktober 2016 wordt gelanceerd. Een precieze datum of prijs van de game is helaas nog niet bekendgemaakt.