Sony heeft bekendgemaakt wat de prijs van de bundel van de PlayStation VR zal zijn. Dit pakket kost vijfhonderd dollar (en mogelijk ook vijfhonderd euro). In het pakket zit de bril, twee Move-controllers, de camera en een gratis videogame.

Bundel PlayStation VR honderd dollar duurder

Vorige week kondigde Sony aan dat de PlayStation VR verkocht gaat worden voor vierhonderd euro en vanaf oktober verkrijgbaar zal zijn. Voor dat bedrag krijg je enkel de virtual reality-bril, de overige accessoires moet je dan al hebben of dien je er nog bij te kopen. Nu maakt de consumentenelektronicagigant bekend dat er ook een bundel onderweg is die vijfhonderd dollar zal kosten en het complete pakket aanbiedt: de vr-bril, de PlayStation Camera, de PlayStation Move en natuurlijk een gratis videogame, PlayStation Worlds.

Waarschijnlijk zal deze bundel vijfhonderd euro gaan kosten in Europa. In de Verenigde Staten kost de PlayStation VR-bril vierhonderd dollar en voor Europa is alleen het teken van de munt aangepast, dus er is geen reden om te denken dat het voor de bundel anders zal zijn. Dit pakket is met name handig voor de mensen die nog niet hebben geïnvesteerd in zo'n PlayStation Camera of die PlayStation Move-controllers, omdat ze daar de waarde niet van in zagen voor hun PS3 of PS4. Het pakket is alleen te verkrijgen middels een exclusieve pre-order.