In april kwam er al nieuws naar buiten over de WSD-F20A, een nieuw smart-horloge in de PRO TREK Smart-serie. Vandaag is er meer informatie naar buiten gekomen. De WSD-F20A is een smart-horloge die de gebruiker de mogelijkheid geeft om diverse sport- en outdoorapplicaties toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan ViewRanger voor trekking-liefhebbers en Hole19 voor liefhebbers van golf. Casio heeft hiervoor een contract afgesloten met negen internationale app-bedrijven.

Apps voor golfers, zwemmers, paardrijders en meer


Dit maakt het mogelijk om dit smart-horloge te gebruiken voor diverse sporten en outdooractiviteiten. Voor zwemmers is daar MySwimPro en Swimming Workout Log, voor outdoorliefhebbers ViewRanger, terwijl ook surfers (Glassy Surf Report), paardrijders (Equilab), krachttrainers (Exercise Timer), vissers (Fishbrain) en golfers (Hole19) aan de slag kunnen met speciale apps. Wil je een keer een workout op een andere manier? Kies dan voor de app Zombies, Run! om op de vlucht te slaan voor een invasie van zombies.

Het PRO TREK Smart-outdoorhorloge heeft drie nieuwe functieknoppen waar de apps optimaal gebruik van kunnen maken. De lichtgewicht gesp van kunststof en een strak design maken het horloge compleet. De WSD-F20A neemt de gps-functie met laag stroomverbruik en een kleurenkaartfunctionaliteit voor offline gebruik over van de WSD-F20. Het nieuwe PRO TREK Smart-outdoorhorloge is vanaf de tweede helft van juni selectief beschikbaar voor een prijs van 399 euro.