De Japanse fabrikant Casio heeft een nieuwe versie van de WSD-F20 aangekondigd, namelijk de Casio WSD-F20-WE, uiteraard met Android Wear 2.0 aan boord. De interne onderdelen zijn niet aangepast voor deze versie. Het enige wat deze smartwatch anders maakt is de kleur waarin die beschikbaar is.

Dit is de Casio WSD-F20-WE

Casio is terug met wederom een Android Wear-smartwatch, de WSD-F20-WE. Dit keer gaat het om een gelimiteerde versie van een bestaande smartwatch, met nagenoeg dezelfde naam. De WE is een nieuwe variant van de eerder aangekondigde Casio WSD-F20, een rugged Pro Trek-smartwatch die in april werd onthuld. De hardware in beide smartwatches zijn precies hetzelfde. Het enige verschil tussen de WSD-F20 en de WSD-F20-WE is de kleur waarin de gelimiteerde versie beschikbaar is: fluoriet wit (fluorite white).

Deze kleur moet ervoor zorgen dat de Casio WSD-F20-WE een kristallijn uiterlijk krijgt. De smartwatch komt in maart op de markt in een beperkt aantal landen. In totaal maakt Casio vijftienhonderd modellen beschikbaar. Mocht je er dus eentje willen hebben, dan moet je er snel bij zijn. Er is nog niets bekend over welke landen worden aangedaan en wat de smartwatch moet kosten. Echter, het originele model kost ongeveer 500 dollar, dus dan heb je alvast een indicatie. Het wachten is nu totdat Casio meer informatie bekendmaakt over deze editie.