Het Italiaanse merk Cellularline heeft twee fitnesstrackers en een smartwatch gepresenteerd. Onduidelijk is wanneer de producten uitkomen. Het betreft hier de Easyfit Band- en Easyfit Touch 2-fitnesstrackers. De smartwatch wordt de Easysmart HR genoemd.

Nieuwe producten van Cellularline

Het Italiaanse merk Cellularline heeft twee fitnesstrackers en een smartwatch onthuld: de fitnesstrackers worden Easyfit Band en Easyfit Touch 2 genoemd. De smartwatch heeft de naam Easysmart HR meegekregen. De smartwatch kan automatisch het soort training dat je doet detecteren (op basis van 24 trainingstypes), houdt alle dagelijkse activiteiten bij, telt stappen, calorieën en trainingstijd en geeft de afstand en de slaapfasen weer, inclusief hartslag. Ook krijg je notificaties binnen vanaf je smartphone, zoals berichten, agenda-items en meer.

De wearable is uitgerust met een oled-kleurenscherm (1,3’’) en een batterij die vijf dagen meegaat. Dit product is IP-56-gecertificeerd en is zweet- en waterbestendig. De Easyfit Band biedt de basale fitnessfuncties aan. Dankzij de slaapfuncties beheert de wearable ook de slaapfasen. Zo kan de wearable je op een rustige manier wakker maken. Hij is verkrijgbaar in zwart en blauw. De Easyfit Band is IP-67-gecertificeerd, zweet- en waterbestendig en te gebruiken tot één meter onder water. De batterij gaat tot tien dagen mee.

De nieuwe Easyfit Touch 2, een upgrade van de eerdere Easyfit Touch, kan ook notificaties doorsturen vanaf je smartphone en automatisch activiteiten herkennen (op basis van 21 verschillende trainingstypes). Het touchscreen toont een preview van berichten (zoals WhatsApp en meldingen van social media) en inkomende oproepen. Wanneer de wearables verkrijgbaar zijn, is nog niet bekend.