Het lijkt erop dat de Chinese fabrikant Xiaomi klaar is om de Mi Band 2 aan te kondigen, aangezien de bestuursvoorzitter de fitnesstracker al heeft laten zien. Op de foto is duidelijk een scherm te zien, waarvan verwacht wordt dat dat aanraakgevoelig is.

Is dit dan de Xiaomi Mi Band 2?

Het lijkt erop dat de Chinese fabrikant Xiaomi er klaar voor is de Mi Band 2 aan de wereld te laten zien. De bestuursvoorzitter van het bedrijf is namelijk op de foto gezet met de nieuwe, maar onaangekondigde, fitnesstracker om zijn pols. Op de foto is duidelijk een scherm te zien, waarvan verwacht wordt dat dat aanraakgevoelig is. Ook is er mogelijk een knop te zien, waarvan nog niet bekend is wat je ermee moet doen. Waarschijnlijk kun je tussen verschillende modi en schermen wisselen met een druk op die knop.

[irp]

Verder is de verwachting dat Xiaomi met de Mi Band 2 wederom basale fitnessfuncties wil aanbieden. Zo kun je mogelijk het aantal genomen stappen, verbrande calorieën en de tijd bijhouden. Op de foto zien we verder dat de tracker wordt geleverd met een rubberen band, zoals dat ook het geval was met de populaire voorganger. Deze fitnesstracker kost omgerekend maar vijftien dollar en biedt basale functies aan waar de meeste fitnessliefhebbers mee uit de voeten kunnen. De prijs is ongetwijfeld de doorslaggevende factor geweest voor het succes.

xiaomi-mi-band-2-foto