ChronoSpin is een videogame en wijzerplaat ineen en is nu gratis te downloaden voor Android Wear-smartwatches. Het is een typisch spel dat je gemakkelijk op kunt pakken, maar na een tijdje al toch heel moeilijk kan worden.

Download ChronoSpin voor Android Wear

Nu Google officieel Android Wear 2.0 heeft vrijgegeven, kan het zijn dat het platform opnieuw aandacht krijgt van verschillende ontwikkelaars. In de afgelopen dagen zijn er al meerdere apps voor het vernieuwde besturingssysteem uitgebracht en ook gamemakers lijken er weer zin in te hebben. Zo is onlangs het spel ChronoSpin uitgebracht, dat twee functies heeft. Ten eerste is het een retrofuturistische wijzerplaat en ten tweede is het een videogame. Een game die je gemakkelijk kunt oppakken, maar wel heel snel moeilijker wordt.

In de bovenstaande trailer krijg je een goede indruk van wat je van dit product mag verwachten. In het midden zie je een bewegend plankje. Vervolgens komen er allerlei balletjes vanuit meerdere hoeken, en die mogen dat plankje in het midden van het scherm niet aanraken. Ontwijken doe je door op het scherm van de smartwatch te tappen. Wordt het plankje toch geraakt, dan is het game over. ChronoSpin staat nu in Google Play en is gratis te downloaden. Let wel even goed op, want je hebt tenminste Android 4.1 op je smartphone nodig.