Acer introduceert vandaag haar eerste tracking device en service, de Circo S, inclusief abonnement van 2 maanden. Deze draagbare locatie tracker combineert GPS, WiFi en GPRS in één klein apparaat. Het apparaat verzendt nauwkeurige, actuele updates over zijn positie rechtstreeks naar Android of iOS telefoons of tablets.

Acer locatietracker Circo S

Ouders en eigenaars van huisdieren hoeven zich nooit meer af te vragen waar hun zoon, dochter of huisdier zich bevindt. De Circo S levert voortdurend locatieupdates aan de eigenaar of aan zijn of haar vrienden/familieleden via de sociale integratietools, waarmee meerdere mensen hetzelfde apparaat kunnen volgen.

De Circo S hoeft één keer in de drie dagen opgeladen te worden. Naast de lange batterijduur is het apparaat ook gemakkelijk mee te nemen. Met een gewicht van 22 gram is het voor kinderen en huisdieren geen probleem om de tracker bij zich te dragen. De tracker werkt op prepaid basis. Na de eerste activering van de Circo S kan de gebruiker alle functies twee maanden lang in alle landen van de EU gratis gebruiken. Om het abonnement na 2 maanden te verlengen, is er een speciaal platform gecreëerd op deze website.

Prijzen en beschikbaarheid

De slimme locatietracker is nu online beschikbaar in Nederland, Frankrijk en Spanje vanaf 99 euro, inclusief kosteloos gebruik van twee maanden.