De populaire muziekapplicatie CloudPlayer, waarmee je je eigen muziek vanuit de cloud afspeelt, biedt ondersteuning aan voor Android Wear. Je kunt de app voor zeven dagen lang gratis uitproberen, maar dient daarna wel eenmalig te betalen voor het gebruik.

CloudPlayer laat je je muziek bedienen vanaf je pols

De populaire muziekapplicatie CloudPlayer, van ontwikkelaar DoubleTwist, heeft nu Android Wear-ondersteuning, zo laat de ontwikkelaar weten. Wanneer je de app op je smartphone of tablet zet en een Android Wear-smartwatch om je pols hebt hangen, dan ben je in staat om de muziek te bedienen met de interface op het schermpje op je pols. Meer kun je er echter niet meer doen, maar dat geeft natuurlijk niet. Het geeft menig smartwatch drager een ontzettend futuristisch gevoel dit al te kunnen doen.

Je kunt CloudPlayer nu gratis uitproberen wanneer je hem downloadt uit Google Play. Na zeven dagen dien je eenmalig te investeren (5,35 euro), maar dan is de app van jou. Met CloudPlayer ben je in staat je eigen muziek te uploaden naar een cloudopslagdienst naar keuze (Dropbox, Microsoft OneDrive en Google Drive), waarna CloudPlayer vervolgens de muziek indexeert en gereedmaakt voor het afspelen via elk apparaat waarop CloudPlayer geïnstalleerd staat. Je kunt de app downloaden via de onderstaande downloadlink