De Japanse spellenuitgever Square Enix heeft de eerste role playing game voor de Apple Watch gelanceerd. De game heeft de naam Cosmos Rings gekregen. Het spel is nu in de aanbieding in de App Store. Die aanbieding loopt tot en met 31 augustus 2016.

Download Cosmos Rings voor Apple Watch

De gameserie Chaos Rings is een populaire rpg-serie (rpg staat voor role playing game) voor mobiele apparaten. Vanaf vandaag kun je een nieuw deel uit die serie downloaden, die een ietwat ander naam gekregen heeft: Cosmos Rings. Ook is dit spel niet te downloaden voor smartphones of handheld-apparaten (zoals de PlayStation Vita), maar voor de Apple Watch van Apple. Ja, het is een bijzonder geval. Het gaat hier namelijk om de eerste rpg voor de smartwatch van het bedrijf uit Cupertino. Check ook vooral de trailer.

Je zou het niet verwachten, maar je kunt dus redelijk goed gamen op die smartwatch. Dit is overigens niet het eerste spel dat voor het platform uitkomt, maar wel dus de eerste role playing game en de eerste game van een grote en bekende uitgever zoals Square Enix. Je kunt het spel nu downloaden uit de App Store. De game is in de aanbieding voor 5,99 euro. Dat is nogal een forse prijs wanneer je die vergelijkt met andere Apple Watch-apps, maar het is geen verrassing dat Square Enix een hogere prijs binnen een app store rekent.