Misfit heeft tijdens de CES in Las Vegas nog een wearable aangekondigd: een combinatie van een koptelefoon en een fitnesstracker. De 'smart hearable', zoals Misfit het apparaat omschijft, draagt de naam Spector.

De Misfit Spector: een smart 'hearable'

Misfit heeft een nieuw soort fitnesstracker aangekondigd: de smart 'hearable' Spector. Dit is een koptelefoon en fitnesstracker in één. De Spector kan een aantal dingen doen die andere trackers van de fabrikant ook kunnen, zoals je stappen tellen, calorieën bijhouden, afstand bijhouden en activiteiten in kaart brengen en zelfs aan de Link-app gekoppeld worden, zodat je er apparaten mee in huis kunt bedienen. Maar je kunt er ook je muziek mee bedienen, presentatie mee vooruit helpen, een foto maken en nog veel meer.

misfit-spector-1540x

En oh ja, muziek beluisteren, natuurlijk. Dat onderdeel is uitbesteed aan de Chinese fabrikant 1MORE. Volgens Misfit is de Spector is staat diepe bassen te weergeven en hoge tonen zuiver in je oor los te laten, evenals als een soort noise canceler te dienen. Aan de onderkant van de oordopjes hangt de fitnesstracker zelf, waar ook een accelerometer in zit. Dit kastje kun je aan je kleren vastmaken, zodat-ie niet heen en weer beweegt. Ook kun je de Spector aan de normale Misfit-app koppelen. Een prijs of releasedatum is helaas nog niet vrijgegeven.