Er is een logo opgedoken van de Samsung Galaxy Watch. De naam van de smartwatch lijkt inmiddels dus te zijn bevestigd. Samsung heeft zelf echter nog niets naar buiten gebracht over dit slimme horloge.

Logo Samsung Galaxy Watch

De laatste tijd is er veel te doen omtrent de Samsung Galaxy Watch, de aankomende smartwatch van Samsung die naar alle waarschijnlijkheid gaat draaien op Wear OS van Google. Hoewel Samsung zelf nog niets over het slimme horloge naar buiten gebracht heeft, is er al wel een logo opgedoken waaruit op te maken valt dat de naam in elk geval is geregistreerd. Dit geeft het gerucht, dan de smartwatch de naam Galaxy Watch gaat dragen, meer gewicht mee. Het kan natuurlijk altijd zijn dat er op het laatste moment nog een andere naam wordt gekozen.

Het logo vertelt verder niets over de smartwatch. We zien het standaardlogo van Samsung, met daaronder de tekst Galaxy Watch. Mogelijk komt deze tekst te staan op een verpakking of op marketingmateriaal. Over de Samsung Galaxy Watch is verder nog maar weinig bekend. Wel leeft het gerucht dat Samsung de S Voice-app gaat vervangen voor een Bixby-applicatie en dat Wear OS dus het besturingssysteem wordt -- dus niet Tizen. De voorgaande smartwatches en fitnesstrackers, op de Galaxy Gear na, draaien allemaal op dat besturingssysteem.