Bethesda heeft wederom een echt te gebruiken Pip-Boy aangekondigd, namelijk de Deluxe Bluetooth Edition. Deze heeft zijn eigen soft- en hardware aan boord en kan middels de Bluetooth-verbinding worden gekoppeld aan een smartphone of tablet.

Dit is de Pip-Boy Deluxe Bluetooth Edition

Vorig jaar bracht speluitgever Bethesda de Pip-Boy uit. Dit is een wearable waar je je telefoon in kunt klikken en met de juiste app aan boord, kun je het apparaat ook echt gebruiken voor je game in Fallout 4. Nu brengt Bethesda een nieuwe variant op de markt, die eigen soft- en hardware aan boord heeft: de Deluxe Bluetooth Edition. Je kunt je smartphone of tablet koppelen aan deze wearable en dan telefoontjes aannemen, berichten lezen en meer doen - net zoals je met sommige smartwatches van vandaag de dag kunt doen, dus.

Deze nieuwe Pip-Boy weegt ongeveer een kilo. De binnenkant is voorzien van een speciaal soort foam, waardoor hij wel zacht aanvoelt op je arm. De meeste knoppen en andere dingen die je op de wearable vindt zijn werkzaam en niet alleen voor de show. Ook is het zo dat er een usb-slot aanwezig is (op de plek waar je normaal de Holotapes plaatst), waar je ook audiobestanden mee kunt afspelen. De Deluxe Bluetooth Edition zal deze november te koop zijn voor een bedrag van 350 dollar (311 euro). Er zullen overigens vijfduizend stuks gemaakt worden.