Apple heeft de eerste reclame voor de Apple Watch online gezet, waarin we voornamelijk het design van het slimme horloge te zien krijgen. Ook zien we enkele apps in werking en wordt de datum van 24 april nog eens flink in beeld gebracht.

Maak kennis met de Apple Watch

Wanneer Apple een nieuw product lanceert, dan ben je er zeker van dat je in de uren daarna flink wat berichten tegenkomt op allerhande websites, zoals Wearables Magazine. Ook vandaag is dat het geval met wederom een nieuwsbericht over de Apple Watch, die flink in de spotlight wordt gezet door Apple, in de onderstaande reclame video. Apple belicht het apparaat zo'n beetje van alle kanten en laat ons eens goed kennismaken met het apparaatje, dat eind april in verschillende rondom Nederland wordt uitgebracht.

Ben je van plan een Apple Watch te kopen? Dan lijkt het ons handig om alvast wat geld apart te houden. Naast de prijs van een los horloge, dat waarschijnlijk neerkomt op 349 euro of 399 euro, kun je ook een ander bandje uitkiezen. De duurste armband moet 499 euro gaat kosten. Dat is honderd euro duurder dan de goedkoopste versie van het apparaat zelf. Voor een compleet overzicht van de beschikbare banden en hun prijzen, verwijzen we je door naar de Duitse online Apple-winkel. De prijzen variëren van 59 tot en met en 499 euro.

Op maandagavond kondigde Apple de de Apple Watch aan. De Apple Watch is een smartwatch van Apple, die je kunt koppelen aan je iPhone. Het onlangs vrijgegeven iOS 8.2 bereidt je iPhone alvast voor op de lancering van het slimme horloge, wanneer die eind april in een aantal landen, waaronder Duitsland en Groot-Brittannië, uitkomt. Verder kwam dinsdag naar buiten dat de Apple Watch niet helemaal waterdicht is en dat Apple het afraadt het horloge onder water te dompelen. Onduidelijk is wanneer de Watch naar Nederland komt.