Google werkt achter de schermen aan twee Android Wear smartwatches. Nu zijn er renders gelekt van de horloges, waardoor we een eerste indruk krijgen. De slimme horloges dragen de codenamen Angelfish en Swordfish.

Android Wear smartwatches van Google: Angelfish en Swordfish

Als we de geruchten mogen geloven, dan werkt Google momenteel aan twee smartwatches, met de codenamen Angelfish en Swordfish. Deze wearables zouden worden voorzien van de nieuwe Google Assistant, die je ook in Google Home zult aantreffen later dit jaar. Ook zouden de Android Wear smartwatches uitgebracht worden nadat de nieuwe Nexus-apparaten zijn gelanceerd. Nu zijn er renders naar buiten gebracht van de slimme horloges waar nu aan gewerkt wordt. Let op: het design van de horloges kan nog veranderen.

android-wear-smartwatches-van-google-2

De bovenstaande renders zijn gebaseerd op de prototypes die bronnen, die bekend zijn met de plannen van Google, hebben laten zien. De Angelfish is de grotere en grovere versie van de smartwatches, terwijl de Swordfish de kleinere en smallere is. De Angelfish beschikt over een kroon en twee knoppen, terwijl de Swordfish het moet doen met een minimalistisch design en een vreemde kroon. Het is nog niet bekend hoe de Android Wear smartwatches in de markt worden gezet. Hier lees je nog veel meer over de horloges.