Mogelijk zijn er nu al afbeeldingen opgedoken waarop we de Samsung Gear S3 te zien krijgen. Het gaat hier om twee nogal dubieuze foto's. De nieuwe smartwatch van Samsung zou eveneens op Tizen moeten draaien en dus niet op Android Wear van Google.

Is dit de Samsung Gear S3?

Samsung zou op dit moment werken aan een nieuwe smartwatch, die de condenaam Solis zou hebben meegekregen. Solis betekent in het Spaans ‘zon’, waardoor de gedachte leeft dat ook dit slimme horloge wordt voorzien van een rond scherm, met een circulaire rand die je om dat scherm kunt draaien. Er zijn ook al enkele modelnummers opgdoken: SM-R760, SM-R765, SM-R770, SM-R765V en SM-R765S. De laatste twee zouden versies voor Amerikaanse telecomproviders zijn, aldus de bronnen. Ook zijn er nu al afbeeldingen opgedoken.

samsung-gear-s3-dubieus

Daarnaast is eerder al naar buiten gebracht dat Samsung wederom zou kiezen voor het besturingssysteem Tizen. Dat betekent dus dat de fabrikant zich wederom niet waagt aan Android Wear van Google, ook al heeft de zoekmachinegigant onlangs nog een mooie update gelanceerd. Helaas zijn er nog geen specs vrijgegeven, maar we mogen ervan uitgaan dat ze in elk geval beter zullen zijn dan van de Gear S2. Wellicht dat er een variant worden gelanceerd met een groter scherm, omdat die van de S2 nogal klein kan zijn in gebruik.