Over een paar dagen is het zover; dan kan de Apple Watch eindelijk besteld worden. Op 10 april gaan de virtuele deuren op en kun je vanaf 349 euro een exemplaar reserveren, maar helaas niet in Nederland. Wij moeten nog wat langer geduld hebben. Aan het aanbod van apps voor de Apple Watch wordt inmiddels hard gewerkt.

Tim Cook, directeur van Apple, heeft in een brief aan Apple-medewerkers laten weten dat er sinds vorige week al duizenden applicaties voor de Apple Watch door ontwikkelaars bij Apple ingediend zijn. Cook geeft aan dat de snelheid waarmee nieuwe apps worden aangemeld nog steeds dagelijks toeneemt waardoor het aanbod van apps bij de lancering van het horloge zeer groot moet zijn.

Hoewel de Apple Watch vanaf 10 april officieel te bestellen is in diverse landen, waaronder Duitsland, kan het horloge pas op 24 april geleverd worden. Nederlanders moeten wat langer geduld hebben. Apple heeft echter nog niet laten weten wanneer de smartwatch naar ons land komt. De Apple Watch komt in veel verschillende varianten en is te koop voor een prijs vanaf 349 euro.

Wil je meer te weten komen over de features en functies van de smartwatch van Apple? Neem dan deze Apple Watch video's door.