Op YouTube zijn de eerste beelden mogelijk gelekt van de aankomende augmented reality-game Pokemon GO. In de video kunnen we zien hoe je een Pocket Monster vangt en hoe de interface er na het vangen precies uitziet.

Video: eerste beelden van Pokemon GO?

Er heerst een hype omtrent Pokemon GO, een augmented reality-game die een wearable combineert met een smartphoneapplicatie. Tot op heden hebben we nog geen officieel beeldmateriaal gezien en weten we dus ook nog niet wat we precies kunnen verwachten. Echter, er is nu een video gelekt waarin we mogelijk de eerste beelden te zien krijgen van het spel. Deze video zou zijn opgenomen tijdens SXSW tijdens een presentatie. Het is moeilijk te zeggen of de beelden echt zijn, maar ze ogen in elk geval heel professioneel.

[irp]

In de bovenstaande video zien we de speler eerst een Pokéball gooien naar een Ivysaur, die vervolgens uit zijn bal weet te springen. Om er zeker van te zijn dat de Pocket Monster in de bal blijft zitten, gooit de beste man een Masterball naar het beestje toe, die uiteraard niet weet te ontkomen. Daarna zien we hoe de interface van de Pokédex (tenminste, dat denken we) eruit ziet. Het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer Pokemon GO wordt uitgebracht, dus we zullen nog op officiële informatie moeten wachten van de Pokémon Company.