Bij het Italiaanse modehuis Emporio Armani denk je misschien niet meteen aan een smartwatch, maar het bedrijf is toch al een tijdje actief in de wereld van de smartwatches. Binnenkort komt er een nieuwe generatie uit met de naam Emporio Armani Connected Wear OS device.

De nieuwe generatie komt met een 1,19-inch Amoled-scherm met de Snapdragon 2100 aan boord. De smartwatch kan jouw hartslag meten en is voorzien van "Swimproof Technology", waardoor je ermee kunt zwemmen, douchen en duiken. Qua fitnesstracking heb je diverse mogelijkheden en de smartwatch heeft een ingebouwde gps-sensor en een nfc-chip. In China maakt de smartwatch gebruik van Mobvoi Assistant, de Mobvoi App Store en Mobvoi Health. Hierdoor lijkt het aannemelijk dat fabrikant Mobvoi de Emporio Armani smartwatches heeft ontwikkeld. Mobvoi ken je onder andere van de Ticwatch Pro.

Verschillende designs en bandjes beschikbaar


Bij een merk als Emporio Armani gaat het natuurlijk niet alleen om de technologie, maar vooral om het design. Daarom zijn er verschillende designs en bandjes beschikbaar. Je zult echter wel even flink de portemonnee mogen trekken. De Emporio Armani Connected Wear OS devices zijn beschikbaar tussen de 329 en 389 Engelse ponden. Je kunt ze vanaf nu preorderen op de website van Armani.